Mastrojanni, Rosso di Montalcino 2018

189,00 kr.

Type: Rødvin
Volume: 75 cl.
Producent: Mastrojanni
Årgang: 2018
Land: Italien
Område: Toscana
Druesorter: 100% Sangiovese
Alc %: 13,5%
Anbefalet til: Grill

Ved køb af min. 6 fl. er prisen 169,- pr. stk. 

6 på lager

 Rosso di Montalcino fra Mastrojanni

En fantastisk, yndefuld og ikke mindst ung brilliant fra Mastrojanni, som bare stråler med sin intense og livlige rubinrøde farve!

I næsen finder man en ung duft af modne kirsebær og blomme, som er helt fantastisk! Smagen er intens samt fyldig med en behaglige god syre samt bløde tanniner.
Denne vin har lagret 6 – 7 måneder i egetræsfade, hvorefter de har lagret tre måneder på flaske, før frigivelse. Denne vin er ideel til grill!

Om Mastrojanni

Siden 1975, hvor den romerske advokat, Gabriele Mastrojanni erhvervede sig ejendommene San Pio og Loreto har Mastrojanni skrevet sig ind i vinhistorien, og indsamlet priser fra hele verden!

Dengang var landet dårligt befolket, samt dårligt dyrket – hvilket gjorde at jorden var jomfruelig, ren og uden nogen form for forurening. Hvilket gjorde at Gabriele Mastrojanni følte sig tiltrukket af området, og besluttede sig for at plante sine første vinmarker – med stor succes. Du kan læse mere om Mastrojanni og deres historie her.

I 1992 overtog Andrea Machetti vingårdene og omdannede Mastrojanni til en af de mest respekterede producenter i Moltalcino – som den stadig er i dag.