Pizzolato Spumante Demi sec

99,00 kr.

Type: Spumante/ mousserende vin
Volume: 75 cl.
Producent: Pizzolato
Land: Italien
Område: Veneto
Alc %: 12,5%
Anbefalet til: Desserter, aperitif

Pizzolato Demi Sec

Pizzolato-familien har lavet en demi sec mousserende vin, på de to internationale kendte druer til mousserende vin – nemlig Pinot Noir og Chardonnay. Denne lækre, forfriskende vin har en god portion sødme – mere præcist 35 gram sukker pr. liter vin. Dette gør vinen farlig nem at drikke. Du vil opleve noter af honning melon, modne pærer, hvide blomster og modne anans i vinens aroma. Resultatet er en ekstremt flot balance mellem sødme og syre – mums!

Du får her en fantastisk aperitifvin, men den er også super god til en let dessert eller blot til at nyde på terrassen en varm sommeraften.

Et ekstra plus er, at denne vin er lavet på den nye M-use line fra Pizzolato – det er et bæredygtigt intiativ, hvor det helt unikke udstyr – den fantastisk smukke flaske, kan bruges til andre formål efter den er drukket. Selve glas flasken udgør nemlig op til 80% af det samlede CO2 aftryk på en vin og derfor er dette et fantastisk intiativ som resulterer i, at du kan købe vin med god samvittighed på alle parametre – en velsmagende flaske bobler, som endda er bæredygtig.

Om Pizzolato

Pizzolato-familien har i generationer dyrket fantastisk vin i nærheden af Treviso i Italien. Det startede op, som et meget småt og nærmest hobby-lignende projekt i 1981, hvor man udover vin, også dyrkede diverse frugter. Men som tiden er gået, har Pizzolato bevist sig selv som en af de førende producenter i Italien. I 1991 blev huset økologisk certificeret og blev dermed markeret som first movers på den økologiske og bæredygtige side. Du får altså her en fantastisk høj kvalitet, en miljøvenlig produktion og vine med friskhed og charme – hvad er der mere at ønske?