Wooden Moose, Spiced Rum Black Cherry

339,00 kr.

Type: Rom
Volume: 50 cl
Producent:  Wooden Moose
Land / område: Storbritannien
Alc %: 40%

Wooden Moose

Historien bag navnet ‘Wooden Moose’ er meget simpelt. En 12 fods træelg bevoget vejen ned til deres gård. Han blev efterladt efter en musikfestival i 2018 og har stået der lige siden og holdt vagt over gården. Ligesom rommen er han fuld af karakter og en lille smule ud over det sædvanlige! De har udødeliggjort elgen gennem deres branding og udvalg af smagfulde rom og på den måde, kan hans legende leve for evigt i dit glas.

Daquiri

Spiced Rum er perfekt til at lave den traditionelle og allerbedste daquiri! Til at lave sådan en lækker cocktail, skal du bruge 50ml Wooden Moose Rom, 25 ml. lime saft, 25ml sukker sirup og masser af is – shake det hele sammen i 15-30 sekunder og hæld det i et par cocktail glas, så får du den lækreste Daquiri!

Caramelised Black Cherry

Denne krydderrom er tilført mørke, fuldmodne og sødmefulde kirsebær samt lidt citrus for at skabe balance i smagen. I blandingen finder du også en kombination af ingefær, ’allspice’, kanel, muskatnød og nelliker. Mix den gerne med cola, ginger beer eller grapefrugt sodavand!