Teichenné Mango Sirup

99,00 kr.

Destilleri: Teichenne
Volume: 1 L
Alc %: 0,0%
Anbefalet dertil: Prøv den i en gin hass med blandt andet Source gin og Folkington’s Sicilian Lemonade

Ikke på lager

Mango sirup

En lækker mango sirup, som er uundværlig i rigtig mange drinks og cocktails. Denne mango sirup har en let sødme, med en lang og flot syre fra mangoen! Prøv den i den klassiske Gin Hass Drink, eller mange andre cocktails.

Serveringsforslag

Fyld glasset med masser af isterninger

5 cl Source gin

15 cl Folkington’s Sicilian Lemonade

2 cl Teichenné Mango Sirup

Rør rundt og nyd…

 Teichenné Distillery

Dette hus blev grundlagt tilbage i 1956 af bedstefaren til den nuværende leder, Marc Teichenne. I begyndelsen var produktionen meget begrænset og salget var kun inden for det nærmeste regioner. Det var først i 70erne hvor Joan Teichenne erstattede sin far og begyndte at skabe et bredt sortiment, med stor opmærksomhed på udstyr samt tilbyde ikke bare kvalitet men noget af den højeste kvalitet. Det engang lille hus fik et kæmpe boost da de introdukserede deres frugt likører med lav alkohol, der repræsenterer slutningen af 80erne og fik Teichenne til at åbne dørene på det internationale marked. Joan fik virkelig sat skub i tingene da hun overtog fra sin fader. Alle hendes tiltag fik sat skub i værket og man må sige hun er ikke den type der sider stille så skub kom der.

Marc Teichenne som i dag er husets leder har en stor passion for cocktail, hvilket man virkelig kan mærke i deres brands. Teichenne er efterhånden blevet et kæmpe mærke globalt hvilket også bliver anerkendt for deres produkter er kommet ind på alle de internationale drinks & cocktail skoler altså Barcelona, London, Ibiza, Madrid, Sevilla og Malorca.

Innovativ tankegang uanset hvordan man drejer Teichenne, kan man ikke blive andet end imponeret. Deres tilgang til nye produkter, samt hold på deres traditionelle høje kvalitet har gjort at denne familie ejet virksomhed kun går en vej og det er fremad. I dag er deres produktlinje relativt stor fordi denne virksomhed altid kigger fremad.

Du kan læse mere om huset her.