Warner Edwards Raspberry Gin

399,00 kr.

Type: Gin
Volume: 70 cl
Producent: Warner Edwards
Land: Storbritannien
Alc %: 40%
Anbefalet til: Fever-Tree Mediteranean TonicFolkington’s Sicilian Lemonade

 

 

Forfriskende hindbær gin

Forfriskende hindbær gin, som er til ære for det britiske landskab. Den emmer af friske hindbær, brombær, enebær, koriander, hyldeblomst, kardemomme, sort peber, kanel, citrusfrugt og andre hemmelige ingredienser. Smagen er sitrende hindbær, som smelter samme med dejlige, friske brombær og en afstemt enebær. Dens duft byder på modne saftige hindbær, som minder om hjemmelavet marmelade. I eftersmagen finder man en frisk hyldeblomst kombineret med solbær. Prøv den med Fever-Tree Mediteranean Tonic eller Folkingtons Sicilian Lemonade.

Historien om Warner Edwards

Warnes startede i 2012 på deres smukke familiegård, som er over 200 år gammel – uden at vide hvad de havde bragt dem selv ind i. De startede virksomheden med den filosofi om at redde verdenen fra middelmådig gin, hvorfor de blev ginbønder.

Teamet på Warners elsker beskidte hænder, hårdt arbejde, fulde hjerter samt en dyb kærlighed til deres land. De møder på arbejde med et smil, og ”ild” i maven for at udarbejde lækre kompromisløse og naturlige ginprodukter.

Warners bestræber sig meget på bæredygtighed, hvorfor de får deres 25,4% af deres ingredienser fra deres egen farm, 73,9% fra andre Britiske farme & 0,7% fra ikke-britiske farme.

De stoler meget på naturens generøsitet, hvorfor de stræber efter at give mere tilbage til naturen, end de tager. Det er vigtigt for dem at have et sundt miljø, som giver rig mulighed for at vokse og gro de bedste kvalitetsingredienser – derfor er det også vigtigt at de opretholder deres omkringlæggende landskaber, med biogiversitet i baghovedet. ”Når alt kommer til alt, så er bæredygtighed en rejse og livsstil”, – Jonny Easter, Conservation & Sustainability Manager.

Hvis du ønsker at læse mere om Warner Edwards, deres filosofi og bæredygtighed, kan du gøre det lige her.