Warners Lemon Balm Gin

389,00 kr.

Type: Gin
Volume: 70 cl
Producent: Warner Edwards
Land: Storbritannien
Alc %: 43%
Anbefalet til: Fever-Tree Mediteranean Tonic eller Folkington’s Sicilian Lemonade

Citruspræget Gin

Warners Lemon Balm Gin er grønnere på mere end en facon! I duften finder man en frisk samt krydret citronmelisse kombineret med enebær. Smagen bærer præg af citronsorbet, som har en prikkende fornemmelse på tungen, med aromaer fra honning og finger. Eftersmagen er længerevarende og blød, med fornemmelser af peber, citrus og et touch af lavendel. Prøv den med en Fever-Tree Mediteranean Tonic Water eller med Folkington’s Sicilian Lemonade!

 

Historien om Warner Edwards

Warnes startede i 2012 på deres smukke familiegård, som er over 200 år gammel – uden at vide hvad de havde bragt dem selv ind i. De startede virksomheden med den filosofi om at redde verdenen fra middelmådig gin, hvorfor de blev ginbønder.

Teamet på Warners elsker beskidte hænder, hårdt arbejde, fulde hjerter samt en dyb kærlighed til deres land. De møder på arbejde med et smil, og ”ild” i maven for at udarbejde lækre kompromisløse og naturlige ginprodukter.

Warners bestræber sig meget på bæredygtighed, hvorfor de får deres 25,4% af deres ingredienser fra deres egen farm, 73,9% fra andre Britiske farme & 0,7% fra ikke-britiske farme.

De stoler meget på naturens generøsitet, hvorfor de stræber efter at give mere tilbage til naturen, end de tager. Det er vigtigt for dem at have et sundt miljø, som giver rig mulighed for at vokse og gro de bedste kvalitetsingredienser – derfor er det også vigtigt at de opretholder deres omkringlæggende landskaber, med biogiversitet i baghovedet. ”Når alt kommer til alt, så er bæredygtighed en rejse og livsstil”, – Jonny Easter, Conservation & Sustainability Manager.

Hvis du ønsker at læse mere om Warner Edwards, deres filosofi og bæredygtighed, kan du gøre det lige her.