Warre’s Otima 10 års Tawny

189,00 kr.

Type: Portvin
Volume: 50 cl
Producent: Warre’s
Land / område: Portugal // Port
Alc %: 20 %
Anbefalet til: Lette desserter

Ikke på lager

 

Warre’s Otima 10 års Tawny

Warre's Otima 10 års tawny balancerer generøsiteten af ​​frisk, ungdommelig frugt med en elegance, som et årti i krydret træ bringer til vinene. Portvinen viser amplitude, der kombinerer frugtdrevet volumen med en forførende blødhed og delikatesse ved ældning af træ. Rig tawny farve, med en fremragende næse af nødder og antydninger af moden frugt. På ganen let og delikat, smukt afrundet, med strejf af tørrede frugter og et langt elegant finish.

Historien om Warre’s.

To englændere, William Burgoyne og John Jackson åbnede kontorer i det nordlige Portugal som Burgoyne & Jackson – oprindeligt et almindeligt handelsselskab, der eksporterede vin, olivenolie og frugt, samt importerede tørret torsk og engelske uldvarer. I 1703 tildelte Matthew yderligere rettigheder til ikke-portugisiske købmænd, og partnerskabet blev formaliseret.

Ved slutningen af ​​det 18. århundrede var Warre's blevet en af ​​de førende virksomheder, som illustreret ved de samlede forsendelser af Portvin i 1791. I dette år eksporterede 21 virksomheder lidt over 30.000 rør af portvin, hvoraf Warre & Sons tegnede sig for 2.937 rør, altså 10 % af det samlede antal.

I 350 år har Warre's været en pioner inden for havnehandel, fra fremskridt inden for vingården til vindyrkningsforskning. Det var et af de første havnehuse, der byggede en hytte i Vila Nova de Gaia i det 18. århundrede, hvor dens vine – den dag i dag – ældes uforstyrret, indtil det er tid til aftapning.
 
Denne banebrydende ånd, kombineret med en dyb respekt for arv og tradition, danner en unik kombination, der placerer Warre's fast i hjertet af havnehandelens historie, da den fejrer sit 350-års jubilæum.