Hamilton Russell Pinot Noir 2018

395,00 kr.

Type: Rødvin
Volume: 75 cl.
Producent:Hamilton Russell Vineyards
Årgang: 2018
Land: Sydafrika
Område: Cape
Druesorter: Pinot Noir
Alc %: 13,5 %
Anbefalet til: Fugle vildt & oste .

Ikke på lager

Pinot Noir 2018

Hamilton Russell´s Pinot Noir er ikke mindre end fantastisk med sin burgundisk stil. Den intense duft af skovbær er ovevældene positivt der giver et lille twist med dens undertoner af kirsebær samt blyant. Smagen har det Cool Climate i fokus der giver en elegant balance mellem finesse, frugt samt diskrete tanniner.

Sydafrikansk Vingård Hamilton Russell

I 1975 grundlage Tim Hamilton Russell ejdommen Hamilton Russell med tilhørende 170Ha uopdyrket marker. Efter at han i lang tid havde søgt efter den mest sydlige og velegnet jord til til producere Sydafrikanske cool climate vin i topkvalitet. Ud fra et begrænset udvalg af ædle druesorter. Det blev Pinot Noir samt Chardonnay der blev de ædle druer som sønnen Anthony Hamilton Russell og til helt nye højder da han i 1991 overtog, og samtidig registrerede vinhuset som Estate, det vil sige at man fremover kun måtte arbejde med druer fra egne marker.  Anthony lavede et samarbejde med winemakeren Hannes Storm samt viticulturist Johan Montgomery der er fuldstendig optaget af at få Hamilton Russell Vineyards terroir’en integreret bedst muligt i husets vine.

Hamilton Russell vinhuset har specialiseret sig i at producere meget individuelle samt jordpræet Pinot Noir og Chardonnay vine, der holder den høje kvalitet ikke kun anerkendt i Sydafrika men også i hele verden.

Southern Right

Southern Right er et lille Pinotage samt Sauvignon Blanc specialister. Vineriet er beliggende i det smukke samt imponerende 448 ha. stor ejendom i det kølige Hemel-en-Aarde Valley bag den gamle fiskerby Hermanus. I 1994 opkøbte Anthony Hamilton Russell den smukke jord igen for fremme kvalitet samt det fantastiske vin fra Sydafrika. Vinene er opkaldt efter de sjældne sydlige højrehvaler, der hyppige den kølige South Atlantic Walker Bay, 3 km fra vinmarkerne.

Ashbourne

Ashbourne Estate opkaldt efter Anthony Hamilton Russell´s oldefar, Lord Ashbourne, som var Lord Chancellor of Ireland i slutningen af 1800-tallet. Anthony Hamilton Russell grundlage som det seneste skud på stammen Ashbourne Estate i 1996, den lille men smukke Estate på godt 64ha. i Hemel-en-Aarde-dalen på den østlige grænse af Hamilton Russell Vineyard.

Hvis du ønsker mere information på vingaarden kan du klikke her.