Pizzolato Spumante Extra dry

99,00 kr.

Type: Spumante/ mousserende vin
Volume: 75 cl.
Producent: Pizzolato
Land: Italien
Område: Veneto
Alc %: 11%
Anbefalet til: Desserter, aperitif

Pizzolato extra dry

Med denne fantastisk spumante får du eminent gode bobler til pengene. Denne extra dry Pizzolato fra Norditalien er en af de helt sikre succeser. Du får en let og elegant sødme, der er tilsat 15 gram sukker pr. liter, hvilket er med til at give en blid og frugtig kant. Så selvom navnet giver at du får en meget tør mousserende vin, så tillader ‘extra dry’ nemlig mellem 12 og 17 gram sukker. Så derfor får du altså stadig en let sødme sammen med en duft af modne pærer, grønne æbler, papaya, citronskal og makronbund – så en super charmerende vin, som er perfekt til en varm sommerdag. Den fungerer fantastisk som en aperitif men er også et super match til en let dessert.

Et ekstra plus er, at denne vin er lavet på den nye M-use line fra Pizzolato – det er et bæredygtigt intiativ, hvor det helt unikke udstyr – den fantastisk smukke flaske, kan bruges til andre formål efter den er drukket. Selve glas flasken udgør nemlig op til 80% af det samlede CO2 aftryk på en vin og derfor er dette et fantastisk intiativ som resulterer i, at du kan købe vin med god samvittighed på alle parametre – en velsmagende flaske bobler, som endda er bæredygtig.

Om Pizzolato

Pizzolato-familien har i generationer dyrket fantastisk vin i nærheden af Treviso i Italien. Det startede op, som et meget småt og nærmest hobby-lignende projekt i 1981, hvor man udover vin, også dyrkede diverse frugter. Men som tiden er gået, har Pizzolato bevist sig selv som en af de førende producenter i Italien. I 1991 blev huset økologisk certificeret og blev dermed markeret som first movers på den økologiske og bæredygtige side. Du får altså her en fantastisk høj kvalitet, en miljøvenlig produktion og vine med friskhed og charme – hvad er der mere at ønske?